Hvorfor bytte hosting?


Nettbrukere er kresne i dag og har du ikke det tekniske i orden på nettsiden så mister du både brukere og søk fra Google. Vår hosting er dynamisk og oppdateres hele tiden når WordPress, Internett eller Google setter nye krav.


Vi er sertifisert Google Partner fordi nettsider blir i dag besøkt mest fra søk. Derfor vil du også hver måned få en rapport med antall besøkende.

Vi vil at du skal merke forskjell

Vi holder oversikt og passer på alle nettsidene og hosting slik at du kan bruke WordPress uten problemer.

WordPress uten oppdateringer

Vi tar alltid av oss det kjedelige uten at du spør. Det er i vår interesse å levere den beste WordPress-opplevelsen.

Du kan alltid spørre om hjelp

Du trenger ikke leie ekstern hjelp når noe ikke virker. Vi kjenner nettsiden din. 15 minutter fri teknisk hjelp hver gang.

 

Vi tar oss av backup og sikkerhet

Våre backup og sikkerhetsrutiner overgår det meste. Du vil aldri savne å gjøre det selv. Du får full rapport hver måned.Er det enkelt å komme i gang?


Når du bytter hosting til oss så er det ingen nye kontrollpanel å lære. Det er heller ingen nye adresser og passord å huske. Vi flytter og rydder uten at du merker overgangen.


At vi har kontroll over hostingen og holder oversikt over driften er trygt for deg. Du kan spare mange penger på å unngå problemer.

Personal

Du kan det meste selv men ønsker å flytte til problemfri hosting med god backupløsning.

Professional

Du er en vanlig WordPress-bruker men ønsker at noen hjelper deg når du møter på problemer.

Business

Du har WordPress men trenger å outsource den daglige publiseringen og innholdsansvar.


Hvorfor velge WP Hotell?


Fordi vårt webhotell gir deg fordeler som ikke mange andre tilbyr. Vår serviceavtale har som formål å avklare forhold tilhørende tjenester vi tilbyr våre kunder. Enkelt fortalt så betyr det at hvis noe ikke virker slik installasjonen var originalt så skal vi løse det uten at du betaler ekstra.


Din WordPress inkluderer WP Hotell support med kostnadsfri hjelp inntil 15 minutter.

WP Hotell plugin er inkludert. En utvidelse som kontrollerer at nettsiden virker.


Hva mener våre kunder?


    Rask og god service - det er tydelig at de vet hva de driver med. En stor lettelse å ha en avtale dersom noe skulle skje med hjemmesiden. Etter et hackerangrep og en krasj ifm oppdatering gikk vi over til United Works - det er vi veldig glade for.

  thumb Beate Lofseik, XLO Change Academy
  22/8 2017

    Vi fikk anbefalt United Works da vi planla å lansere versjon 3 av hjemmesiden vår som skulle lages komplett ny ... Også hele kommunikasjonen var forbilledlig til en grei pris. Vi kan anbefale United Works!

  thumb Marco Schön, Sivilarkitekt MNAL, Skaara Arkitekter
  8/5 2017

    En uuuutrolig god service, og en kunnskap langt utover det en anne stakkar jobber med. De reddet dagen min med å hjelpe meg. For en som er analfabet i WP er de uvurdelig, så regner med at her inngår vi vedlikeholdsavtale.

  thumb Henry Jovik, londonhotell.no
  1/9 2017

    ... Gutta har hjulpet oss med optimalisering av hjemmesiden vår og løst tekniske utfordringer som vi har slitt med. De jobber rask og er utrolig serviceinnstilte. Tusen takk for hjelpen, vi hadde ikke klart oss uten dere!

  thumb Eivind Sundgot Oskarson, Dråpen i Havet
  15/9 2017


Hvem er WP Hotell?


WP Hotell av United Works er et norsk selskap med kontorer på Skøyen i Oslo. United Works har spesialisert seg på personlig service og dynamisk hosting med WP Engine® for sine virksomhetskritiske behov på WordPress plattform.

Det finnes mange billige webhotell i markedet, men ingen som samtidig tilbyr personlig hjelp i WordPress, hosting og domene på en god måte. Dette ville vi gjøre noe med. Derfor startet vi WP Hotell. – Børre Holli, Partner
Teknisk data:

Vi tilbyr robuste og pålitelige nettsteder med direkte SFTP, Git versjonskontroll , innebygd CDN, forbedret sikkerhet, og ett-klikks staging og gjenoppretting. WP Engine® er fri fra inntrenging. Enten det er en sikkerhetsoppdatering for en populær plugin eller akutt vedlikehold på grunn av et problem med et datasenter. Høy tilgjengelighet med avansert feiltoleranse og multi-sone redundans på alle trafikkvisningslag. Sterk oppetid og fleksibilitet for å redusere uventede feil. Cluster konfigurasjon replikert på tvers av flere datasentre . Redundans finnes på lastbalanserings-, web-, lagrings- og databaselag. Direkte kjerneteknologi med cache for å optimalisere hastighet og innholdslevering. Sømløs auto-refresh og innholdssletting. Les mer på WP Engine® sine sider