WordPress-spesialister

Få støtte fra noen med lang erfaring innen hosting og web

Lettvint hostingplattform

Vi er en gruppe konsulenter og webutviklere under samme fane – som er effektive og rimelige

WP Hotell ble grunnlagt i 2017 sammen med United Works (grunnlagt 2002) med et ønske om å lage den enkleste og beste WordPress hostingplattformen for bedrifter i Norge. Vår erfaring med hosting og WordPress spenner mange år tilbake. Med bakgrunn fra reklamebransjen og webbyråer har vil laget løsninger for store og små bedrifter så langt som helt tilbake til 2000-tallet.

Les om United Works

Personlig hjelp

Selv om vi fortsatt er små i hosting-bransjen ser vi på det som en fordel for deg som er kunde. Det å ikke bruke timer og dager på kontaktskjemaer og chatting er noe vi selv savnet den gangen vi var på kundesiden.

Det å bli gjenkjent av teamet og at de kjenner til nettsiden din er «priceless» i disse tider hvor de fleste konkurrenter automatiserer sine løsninger.

Hva skjer hvis en oppdatering kræsjer nettbutikken din og du tilfeldigvis er bortreist? Da er det hodt å ha noen som kan rette det opp. Dette skjer oftere enn du aner ettersom WP blir mer og mer komplisert.

Vi håper du vil vurdere oss når du skal bytte hostingleverandør og la oss ta vare på din bedrifts viktigste markedsføringshub – din WordPress-nettside.

Se våre pakker og priser

Samarbeidspartnere

Trenger du hjelp med å komme i gang med WordPress? WP Skolen vil veilede deg fra kjøp av domene, webhotell, til du er i mål med en nettside. De tilbyr også et gratis introkurs med 8 leksjoner som raskt vil gi deg bedre oversikt i WordPress.

Besøk WP Skolen