Hva slags hjelp i WordPress trenger du?

Er du ikke kunde hos oss? Vi hjelper deg kostnadsfritt med 1 stk. problem i WordPress hvis du er firmaregistrerte i Brønnøysund. Som takk ønsker vi at du gir oss en vurdering på Facebook!


Beskriv kort hvilket problem du har

Din e-post

Webside det gjelder

Firmanavn

Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med


WordPress hjelp

Vi løser tekniske problemer i WordPress raskt. Om det er en plugin som ikke virker eller du trenger hjelp med WordPress tema.


Kan ikke logge inn

Kan du ikke lenger logge inn i WordPress? Virker ikke brukernavn i WordPress? Ikke fortvil, vi hjelper deg raskt med dette.


Fått virus i WordPress

Har du fått en trussel advarsel fra hosting leverandøren din? Vi har lang erfaring i å oppdatere og rense WordPress.Hva mener våre kunder?


    Rask og god service - det er tydelig at de vet hva de driver med. En stor lettelse å ha en avtale dersom noe skulle skje med hjemmesiden. Etter et hackerangrep og en krasj ifm oppdatering gikk vi over til United Works - det er vi veldig glade for.

  thumb Beate Lofseik, XLO Change Academy
  22/8 2017

    Vi fikk anbefalt United Works da vi planla å lansere versjon 3 av hjemmesiden vår som skulle lages komplett ny ... Også hele kommunikasjonen var forbilledlig til en grei pris. Vi kan anbefale United Works!

  thumb Marco Schön, Sivilarkitekt MNAL, Skaara Arkitekter
  8/5 2017

    Jeg vil takke for god service og topp hjelp med min webside/blogg. Jeg kontaktet United Works for å få hjelpe til å løse et problem med en plugin som ikke fungerte - og fikk veldig fin og profesjonell hjelp samme dag. I tillegg fikk jeg nyttige tips til hvordan jeg kan videreutvikle nettstedet med SEO etc.

  thumb Tine Cecilia Holm, helsetine.no
  1/9 2017

    ... Gutta har hjulpet oss med optimalisering av hjemmesiden vår og løst tekniske utfordringer som vi har slitt med. De jobber rask og er utrolig serviceinnstilte. Tusen takk for hjelpen, vi hadde ikke klart oss uten dere!

  thumb Eivind Sundgot Oskarson, Dråpen i Havet
  15/9 2017