Har du WordPress problemer?


1 stk. kostnadsfri konsultasjon/reparering*. Vi tar i mot alle spørsmål uansett problemer med din nettside.

Som takk ønsker vi at du gir oss en vurdering på FacebookHva slags hjelp i WordPress trenger du?


Beskriv kort hvilket problem du har

Din e-post

Webside det gjelder
*Du må være firmaregistrert. Eksisterende kunder får ubegrenset hjelp. Ønsker du tryggheten med å alltid få hjelp når du trenger det velger du en hostingpakke her


Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med


WordPress hjelp

Vi løser tekniske problemer i WordPress raskt. Om det er en plugin som ikke virker eller du trenger hjelp med WordPress tema.


Kan ikke logge inn

Kan du ikke lenger logge inn i WordPress? Virker ikke brukernavn i WordPress? Ikke fortvil, vi hjelper deg raskt med dette.


Fått virus i WordPress

Har du fått en trussel advarsel fra hosting leverandøren din? Vi har lang erfaring i å oppdatere og rense WordPress.Hva mener våre kunder?


    Rask og god service - det er tydelig at de vet hva de driver med. En stor lettelse å ha en avtale dersom noe skulle skje med hjemmesiden. Etter et hackerangrep og en krasj ifm oppdatering gikk vi over til United Works - det er vi veldig glade for.

  thumb Beate Lofseik, XLO Change Academy
  22/8 2017

    Vi fikk anbefalt United Works da vi planla å lansere versjon 3 av hjemmesiden vår som skulle lages komplett ny ... Også hele kommunikasjonen var forbilledlig til en grei pris. Vi kan anbefale United Works!

  thumb Marco Schön, Sivilarkitekt MNAL, Skaara Arkitekter
  8/5 2017

    En uuuutrolig god service, og en kunnskap langt utover det en anne stakkar jobber med. De reddet dagen min med å hjelpe meg. For en som er analfabet i WP er de uvurdelig, så regner med at her inngår vi vedlikeholdsavtale.

  thumb Henry Jovik, londonhotell.no
  1/9 2017

    ... Gutta har hjulpet oss med optimalisering av hjemmesiden vår og løst tekniske utfordringer som vi har slitt med. De jobber rask og er utrolig serviceinnstilte. Tusen takk for hjelpen, vi hadde ikke klart oss uten dere!

  thumb Eivind Sundgot Oskarson, Dråpen i Havet
  15/9 2017