Slik kommer du øverst på Google søk med WordPress

Slik kommer du øverst på Google med WordPress

En dårlig nyhet først; vi må være ærlige å fortelle deg at det finnes ingen snarvei som sikrer at din nettside blir vist øverst i Google-søk, og det er heller ingen garanti for at den vil gjøre det.

HVORFOR SØKEORD-RANGERING IKKE ER VIKTIG LENGER

Det var en tid for lenge siden hvor man kunne hjelpe nettsiden med å komme øverst i søk ved å legge inn mange søkeord. Den tid er forbi, Google er smartere i 2019.

Og når du tenker over det så gir det mening, når du søker ønsker du svar som er relevant og har kvalitet.

Derfor innrømmer vi ærlig at tittelen på denne artikkelen er misvisende og heller burde hete «Slik kommer du høyere på Google med WordPress».

HVA ER GOD OPTIMALISERING FOR SØK (SEO)?


Google Search Console hjelper deg med å få WordPress indeksert i søk på Google. Med verktøyene og rapportene i Search Console kan du måle nettstedets søketrafikk, ytelse og løse problemer.

Så hvordan kan du komme øverst på Google? Vi anbefaler å starte med det grunnleggende som beskrevet i denne artikkelen. Følge disse stegene for å bli indeksert av Google, tenk langsiktig og jobb med å forbedre innholdet ditt underveis. Tips: Installere en SEO-plugin i WordPress.

Steg 1 – bli indeksert av Google


 1. Registrere nettadressen din på Google Search Console: Start med å registrere nettadressen her
 2. Link WordPress-nettsiden fra andre nettsider du allerede har som synes på Google-søk
 3. Få andre nettsider eller blogger du kjenner til å linke til din WordPress-side: Skyskraper-teknikken kan hjelpe med dette
 4. Lag en blogg på nettsiden og publiser regelmessig: Dette er en enkel måte å bygge tillit til Google på og få sider indeksert raskere
 5. Gjør gjesteblogging og link tilbake til din side
 6. Del innhold fra nettsiden din i  kjente forumer
 7. Skriv en pressemelding med lenker til ditt nettsted
 8. Installere Google Analytics og koble den med Google Search Console. Et dashboardverktøy kan hjelpe deg med å forstå Analytics
 9. Del innholdet ditt på sosiale medierSEO animasjon

Gode beskrivelser med bilder og grafikk gjør det ikke bare lettere for leseren å forstå innholdet men også Google vil verdsette det. Din oppgave er å tilby leserne informasjon og løsning på problemet de er på leting etter.

Steg 2 – kom høyere på søk


 1. Lag nytt eller bedre innhold som ikke konkurrentene har: Inkluder grafikk, animasjoner, interaktive elementer, video, etc. Grafikk hjelper med å forstå budskap bedre
 2. Skriv målrettede titler
 3. Skriv gode meta-beskrivelser
 4. Gjør det enklere å lese: Gjør teksten lett forståelig for alle
 5. Strukturere bedre: Gjør det enkelt å finne det man leter etter
 6. Gjør nettsiden raskere: Tilpass bilder og videoer
 7.  Bruk linker som går til kvalitetssider

7 GRUNNER TIL HVORFOR DU BØR BLOGGE

Google har ingen formler for på hvordan du skal skrive teksten din eller hvilke bilder du skal bruke. I stedet bygger søketeknologien på beregningene av relevans og betydning, og de måler disse beregningene ved å spore hva folk gjør: hva de oppdager, reagerer på, kommenterer og linker til.

Og husk å ha tålmodighet, det kan ta uker og flere måneder før du ser resultatet av endringene du gjør. Profesjonelle folk som jobber med optimalisering for søk (SEO) har gjerne lang erfaring med å hjelpe nettsteder med WordPress med å komme høyere i søkeresultatet.


Lignende artikler:

Del