Hvorfor oppdatere WordPress

Hvorfor må jeg oppdatere WordPress?

Har du lagt merke til at WordPress gir beskjed om nye oppdateringer titt og ofte? Vi håper du har det, men det er ikke sikkert alle ønsker å bruke tid på det eller kanskje man bare føler seg usikker.


I denne artikkelen har vi forklart enkelt hva som skjer og hvorfor du bør oppdatere WordPress.

WordPress er en programvare med åpen kildekode. Det er kjerneutviklere som lager nyere versjoner for flere funksjoner og feilrettinger. Dessuten er det sikkerhets- og ytelsesforbedringer i oppdateringene. Oppdatering til nyeste versjon unngår sårbarheten i tidligere versjoner. Oppdatering av WordPress forhindrer hackere å sette inn ondsinnet kode gjennom plugins. Slike ondsinnede koder kan stjele din konfidensielle informasjon eller til og med skape en dårlig SEO-effekt.

Sikkerhet er ikke den eneste grunnen til å oppdatere WordPress hver gang. WordPress gir også noen nye fine funksjoner med sine oppdateringer. Noen funksjoner forbedrer brukervennlighet. WordPress prøver alltid å gjøre ting raskere og tryggere. Et raskere nettsted skaper en god SEO-effekt. Oppdatering av WordPress kan forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Et raskere og effektivt nettsted skaper alltid en positiv brukeropplevelse.

WordPress oppdateringer kan gjøres manuelt eller automatisk. Dashboard -> Oppdateringer er siden du kan gå og manuelt oppdaterer WordPress, plugins og temaer. Alt du trenger å gjøre er å klikke på «Oppdater» -knappen og WordPress selv vil gjøre alt for deg. Den manuelle oppdateringen gir deg mulighet til å oppdatere når som helst. Noen usikkerhetsoppdateringer kan gjøres på tider med lav trafikk noe som kan hjelpe deg med å teste nettstedet grundig etter en oppdatering. WordPress oppdaterer automatisk mindre vedlikeholds- og sikkerhetsutgivelser som standard. For eksempel WP Hotell benytter seg av overvåket oppdatering for å sikre at ingenting går galt eller repareres umiddelbart.


Dette skjer når du oppdaterer WordPress:


Dette kan skje når du ikke oppdaterer WordPress:

  • Inntrengere kan logge inn
  • Senke ytelsen/hastighet
  • Ulike funskjoner kan slutte å virke
  • Google kan stenge nettsiden hvis den finner skadelig virus
  • Hostingleverandøren kan stenge nettsiden din pga. sikkerhetsbrudd
  • Skjer dessverre når du minst aner det og kan ta lang tid å reparere og bli kostbart

Hva kan du gjøre:Denne videoen forklarer hvordan du oppdaterer plugins i WordPress:

Tips! WP Hotell er dynamisk hosting og vil oppdatere og ivareta sikkerheten for deg: WordPress webhotell

Den viktigste delen av å administrere ditt WordPress-nettsted er å holde installasjonen oppdatert. Oppdatering av WordPress er absolutt en god praksis for å sikre påliteligheten og effektiviteten av nettstedet ditt.

Merk:
Før du oppdaterer din WordPress, anbefales det å ta sikkerhetskopiering av nettstedet. Også testing av WordPress og plugin oppdateringer på utviklingssteder (mrk. staging er også et navn som brukes) er en god praksis.


Del