Blogg – WordPress-tips


Du har fått et nytt nettsted eller planlegger å starte med WordPress! Enten du er en nybegynner som vil bli WordPress-proff, eller bare trenger å lære det grunnleggende, da har du kommet til rett sted.

For å lære hvordan du lager hjemmeside, nettbutikk, gjør grunnleggende tilpasninger og optimalisere kan du finne nyttige artikler her.

Lær WordPress med nyttige tips i vår blogg.

Artikler & Tips


Wordpress SEO

Hvordan kan du komme øverst på Google når du søker? Søketeknologien beregner relevans og betydning og måler disse beregningene ved å spore hva folk gjør. For å få til dette anbefaler vi å starte med det grunnleggende som beskrevet i denne artikkelen. Følge disse stegene for å bli......

Les mer


Hva er proaktiv sikkerhetsskanning?

Et proaktivt sikkerhetssystem skanner i «ekte tid» gjennom WordPress og hosting for skripter, filstrukturer og plugins, samt nettverkstrafikk. Systemet blokkerer proaktivt kjente sårbarheter som kan føre til sikkerhets- eller ytelsesproblemer. De fleste sikkerhetssystemer i WordPress fokuserer primært på reaktiv sikkerhet, og varsler deg når et mulig angrep er oppdaget på......

Les mer


Kurs


WordPress kurs

WP Skolen tilbyr gratis innføringskurs i WordPress. Kurset består av 8 leksjoner og du vil bli fulgt opp via e-post med ekstra materiale.

Få gratis introkurs

WP Hotell Plugin


WP Hotell logo-ikon

Last ned ned vår plugin som hjelper med å beskytte WordPress. Den begrenser antall påloggingsforsøk for å stenge inntrengere.

Last ned plugin

WP Hotell App


WP Hotell app for iOS og Android

Denne appen er for både iOS og Android og holder deg oppdatert på de siste tipsene og artiklene fra WP Hotell.

knapp-appstore
knapp-googleplay